Jungheinrich нуди широк спектар на софистицирани, врвни производи. Ги вклучува сите видови камиони со палети, предни и странични натоварувачи, собирачи на нарачки, камиони со високи багажници, трактори, влечни приколки и транспортни возила. Со широк спектар на опции за погон и мотор, секогаш можеме да го најдеме совршеното решение за вашите интралогистички потреби.