Една од основните услуги на компанијата е услуга за изнајмување виљушкар. Ние сме во состојба да ви понудиме изнајмување вилушкари и платформи од еден час до повеќегодишно изнајмување. Ако ви треба, можеме да изнајмиме нови или користени вилушкари за вас, без разлика дали ви требаат еден или два вилушкари или комплетен возен парк. Постои можност за изнајмување на целосен сервис а по истекот на тој рок повторно ќе ви доставиме нов виљушкар. 

Бидејќи изнајмувањето нуди голема флексибилност, ние сме вистинскиот избор за вас, со што компанијата ја избегнува големата почетна инвестиција за купување виљушкар. Секогаш имаме широк спектар на достапни модели достапни за нашите корисници и ви нудиме можност за промена на моделот или спецификацијата на виљушкарот според потребите на нивната работа за време на изнајмувањето. Предностите на краткорочно или долгорочно изнајмување е фиксна месечна рата без трошоци за сервисирање и резервни делови. Доколку сакате да се ослободите од товарот на грижата за сервисирање на вилушкари, можеме да ви понудиме пакет за безбедносна услуга и пакет со целосна услуга во кои ја преземаме целосната одговорност за исправноста и функционалноста на вашите вилушкари.


Листа на достапни виљушкари