11 долгогодишно искуство

ОДГОВАРА НА СИТЕ ПРЕДИЗВИЦИ НА МОДЕРНОТО РАБОТЕЊЕ


Со зголемување на глобалната дистрибуција и постојан ИТ развој се менуваат и лицата на интра-компаниската логистика. Резултат се решенија прилагодени на секој корисник кои ги менуваат класичните производи. 

Jungheinrich, како водечка европска фирма за технологија на складиштeње, нуди токму такви решенија за комплетна интра-логистика-со својата широка палета на производи за манипулација на матерјали, регални системи и спектар на услуги.

Со глобалната мрежа од филијали и представништва, Jungheinrich одговара на сите предизвици на модерното работење.


Денес во Европа, Jungheinrich има над 600 консултанти за продажба и повеќе од 2900 мобилни сервисери кои ја поддржуваат мрежата за целосни совети и врвно одржување.

+250

Производи во долгорочен наем

+3000

Веќе задоволни корисници

+50000

Инсталирани палетни места

+1500

Сервисирани виљушкари