Електрични палети

Електричните палети од Jungheinrich се совршено прилагодени на барањата на различни области на примена во складиштето и логистиката: Ви нудиме електрични камиони со палети со ниска платформа за расчистување на стоката во продажните простории или во тесни магацини, како и за транспорт на стоки во кратки црти и средно време и долги растојанија. Сите возила се многу лесни за маневрирање благодарение на нивната леснотија на користење и без напор транспортираат стока до 3,5 тони. EJE – електричните камиони со палети за пешаци се лесни за ракување, исклучително маневрирачки и безбедни во секој поглед. Потрошувачката на енергија е намалена до 25%. ERE – камиони со палети слободно стоечки, совршени за транспорт на средни растојанија, со преклопна или фиксна платформа за стоење.

Test
Со кликнување на „Продолжи“, се согласувате со Политика за приватност.