ЗА НАС

ЗА НАС

Фирмата Дунав-СРД е основана 2012 година во Скопје, како подружница на Дунав Export-Import д.о.о.

 

Дунав-СРД е генерален застапник на странските фирми: JUNGHEINRICH и NEDCON за територијата на Република Македонија.

 

Во оквирот на своето работење Дунав-СРД врши увоз, продажба на опрема и резервни делови како и сервисирање на нови и половни виљушкари од познатиот Германски производител JUNGHEINRICH, проектирање на складишта, увоз и монтажа на регални системи на

 

Холандската фирма NEDCON.

 

 

Фирмата Дунав-СРД нуди опрема од следните програми:

- Виљушкари и останата опрема за внатрешен транспортJungheinrich

- Регални системи NEDCON.

 

Со зголемување на глобалната дистрибуција и постојан ИТ развој се менуваат и лицата на интра-компаниската логистика. Резултат се решенија прилагодени на секој корисник кои ги менуваат класичните производи.

Jungheinrich, како водечка европска фирма за технологија на складиштeње, нуди токму такви решенија за комплетна интра-логистика-со својата широка палета на производи за манипулација на матерјали, регални системи и спектар на услуги.

Со глобалната мрежа од филијали и представништва,Jungheinrich одговара на сите предизвици на модерното работење.

Денес во Европа, Jungheinrich има над 600 консултанти за продажба и повеќе од 2900 мобилни сервисери кои ја поддржуваат мрежата за целосни совети и врвно одржување.

 

Историјат на Jungheinrich:

- 2007 испорачан/продаден 50.000-ти Jungheinrich 48-волтен електрично-челен виљушкар.

- 2005 испорачан/продаден 100,000- ти Jungheinrich виљушкар со АЦ технологија

- 2003 50 години од постоење на Jungheinrich

- 1999 претставен нов рачен палетар.Од 1957 до 1999.

- Испорачани 2.500,000 рачни палетари

- 1998 развиен прв регален виљушкар за хендикипиарни Retrak® ETV 14 .

- 1995 Светска премиера: прв регален виљушкар со централна команда "Multi-Pilot".

- 1991 Лансирање на нов систем на одлагање за длабоки регали "Drive-In-System" (DIS).

 

ПРОДАЖБА НА НОВИ ВИЉУШКАРИ

prodazba

Дунав-СРД Ви нуди продажба на нови Jungheinrich виљушкари за секоја примена. Без разлика на која висина на подигнување или должина се работи, со над 600 видови на возила сигурно ќе најдете соодветен тип и решение што Вам Ви одговара и во целост ги задоволува Вашите потреби. За подетални информации во врска со продажба на Jungheinrich нови виљушкари обратете се на нашиот контакт.

ПРОДАЖБА НА ПОЛОВНИ ВИЉУШКАРИ

w0106010017000 obr

Дунав-СРД Ви ја нуди и опцијата на продажба на користени виљушкари. Нашите користени виљушкари се тестираат пред употреба. Доволно е да кажете што Ви е потребно а ние ќе го направиме останатото. Предност при купување на користени/половни виљушкари се:

Специјално ниски цени; Гаранција од производителот; Репарација на виљушкарот во сервисниот центар на Jungheirnich; Репарација по желба на корисникот; Ексклузивна употреба на оригинални резервни делови; Краток временски период на испорака;

 

partneri

0uw6r1l55r Software holiday http://softwareholiday.blogspot.com/