СЕРВИС

СЕРВИС И РЕЗЕРВНИ ДЕЛОВИ

 

 

Jungheinrich поддршка по продажба нуди многу погодности:

 

Компетентност- Нашиот сервисен тим редовно се обучува, на тој начин овозможува брза дијагностика и поправка.

Мобилен сервис- нашите сервисери се обучени за навремени и брзи решенија за што побрзо оспособување на вашиот виљушкар.

Брзо и флексибилно одржување на виљушкарот.

Стационарен сервис- задолжен за одстранување на тешки кварови


servis

 

 

РЕЗЕРВНИ ДЕЛОВИ:

 

Jungheinrich оригиналните резервни делови и потрошен матерјал гарантираат врвен квалитет на сервисните услуги. Располагаме со лагер на оригинални резервни делови со што брзо и ефикасно ги решаваме проблемите на нашите корисници.

 

Во случај да соодветниот резервен дел го немаме во моментот на нашиот лагер, истиот сме во можност веднаш да го порачаме и да Ви го доставиме во најкраток можен временски период.

 

ПРОДАЖБА НА НОВИ ВИЉУШКАРИ

prodazba

Дунав-СРД Ви нуди продажба на нови Jungheinrich виљушкари за секоја примена. Без разлика на која висина на подигнување или должина се работи, со над 600 видови на возила сигурно ќе најдете соодветен тип и решение што Вам Ви одговара и во целост ги задоволува Вашите потреби. За подетални информации во врска со продажба на Jungheinrich нови виљушкари обратете се на нашиот контакт.

ПРОДАЖБА НА ПОЛОВНИ ВИЉУШКАРИ

w0106010017000 obr

Дунав-СРД Ви ја нуди и опцијата на продажба на користени виљушкари. Нашите користени виљушкари се тестираат пред употреба. Доволно е да кажете што Ви е потребно а ние ќе го направиме останатото. Предност при купување на користени/половни виљушкари се:

Специјално ниски цени; Гаранција од производителот; Репарација на виљушкарот во сервисниот центар на Jungheirnich; Репарација по желба на корисникот; Ексклузивна употреба на оригинални резервни делови; Краток временски период на испорака;

 

partneri

0uw6r1l55r Software holiday http://softwareholiday.blogspot.com/