РАФТОВИ

РЕГАЛНИ СИСТЕМИ/ РАФТОВИ

 

Дунав- СРД, Скопје Ви нуди нај различни решенија на регални системи од палетата на Nedcon.

 

nedcon

 

Фабриката е основана 1969 година, и се развила во водечка дизјан и производствена компанија за стандардни и адаптирани регални системи за автоматски складишта. Nedcon со двата модерни производствени погони во Холандија и Чешка е признат како лидер во проектен менаџмент и развој на производот. Посветеноста на квалитетот и континуирано истражување, развој и тестирање, резултирале со широка палета на регални компоненти.

 

Признати му се преку 30 патенти. Nedcon е водечка компанија во областа на утврдување на стандардите и регулативите во областа на регалните системи.

 

Дунав- СРД, Скопје Ви нуди нај различни решенија од палетата на Nedcon за регалните системи.

 

За подетални информации обратете се до нашиот контакт.

 

Располагаме со:

 

- Класични палетни регали

- Палетни регали за две палети во длабочина

- Конзолни регали

- Полични регали

- Полични регали со поголема носивост

- Гравитациони полични регали

- Подвижни-мобилни регали

- Проточни регали- „pallet live racks“

- Автоматски складишта

- Архиви

 

Дунав -СРД, располага со дополнителна опрема и монтажа на регалните системи.

 

ПРОДАЖБА НА НОВИ ВИЉУШКАРИ

prodazba

Дунав-СРД Ви нуди продажба на нови Jungheinrich виљушкари за секоја примена. Без разлика на која висина на подигнување или должина се работи, со над 600 видови на возила сигурно ќе најдете соодветен тип и решение што Вам Ви одговара и во целост ги задоволува Вашите потреби. За подетални информации во врска со продажба на Jungheinrich нови виљушкари обратете се на нашиот контакт.

ПРОДАЖБА НА ПОЛОВНИ ВИЉУШКАРИ

w0106010017000 obr

Дунав-СРД Ви ја нуди и опцијата на продажба на користени виљушкари. Нашите користени виљушкари се тестираат пред употреба. Доволно е да кажете што Ви е потребно а ние ќе го направиме останатото. Предност при купување на користени/половни виљушкари се:

Специјално ниски цени; Гаранција од производителот; Репарација на виљушкарот во сервисниот центар на Jungheirnich; Репарација по желба на корисникот; Ексклузивна употреба на оригинални резервни делови; Краток временски период на испорака;

 

partneri

0uw6r1l55r Software holiday http://softwareholiday.blogspot.com/