КОНТАКТ

Дунав СРД ДОО Скопје

Контакт

Контакт форма

Испратете е-порака. Сите полиња со * се задолжителни.

КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

ДУНАВ СРД ДОО Скопје

Адреса бул Авној 54/10,

1000 Скопје, Македонија


Сервис и оперативна канцеларија:

бул Александар Македонски 26б

(АСУЦ Боро Петрусхевски)


Телефон: + 389 2 2744 380

Факс: + 389 2 2744 380

Е-пошта: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

partneri

0uw6r1l55r Software holiday http://softwareholiday.blogspot.com/