Виљушкари за комисионирање

phone-clipart-51 +389 2 2744 380

КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

ДУНАВ СРД ДОО Скопје

Адреса бул Авној 54/10,

1000 Скопје, Македонија


Сервис и оперативна канцеларија:

бул Александар Македонски 26б

(АСУЦ Боро Петрусхевски)


Телефон: + 389 2 2744 380

Факс: + 389 2 2744 380

Е-пошта: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

ПРОДАЖБА НА НОВИ ВИЉУШКАРИ

prodazba

Дунав-СРД Ви нуди продажба на нови Jungheinrich виљушкари за секоја примена. Без разлика на која висина на подигнување или должина се работи, со над 600 видови на возила сигурно ќе најдете соодветен тип и решение што Вам Ви одговара и во целост ги задоволува Вашите потреби. За подетални информации во врска со продажба на Jungheinrich нови виљушкари обратете се на нашиот контакт.

ПРОДАЖБА НА ПОЛОВНИ ВИЉУШКАРИ

w0106010017000 obr

Дунав-СРД Ви ја нуди и опцијата на продажба на користени виљушкари. Нашите користени виљушкари се тестираат пред употреба. Доволно е да кажете што Ви е потребно а ние ќе го направиме останатото. Предност при купување на користени/половни виљушкари се:

Специјално ниски цени; Гаранција од производителот; Репарација на виљушкарот во сервисниот центар на Jungheirnich; Репарација по желба на корисникот; Ексклузивна употреба на оригинални резервни делови; Краток временски период на испорака;

 

partneri

0uw6r1l55r Software holiday http://softwareholiday.blogspot.com/