ГУМИ

ГУМИ

Gumasol

 

Фабриката за гуми за виљушкари е основана 1946 година во местот Ландау.

До 1988 се произведени 1 милион гуми- GUMASOL SOFTY® - супер-еластични гуми за виљушкари. Фабриката од 1998 произведува и супер-еластични гуми REBELL® а од 2005 година и економичниот модел на супер еластични гуми – CORSSAIR®.

Сервисното оделение на Дунав-СРД во Скопје врши монтирање, поставување како и де-монтирање на гуми на Jungheinrich виљушкарите.

 

gumasol

ПРОДАЖБА НА НОВИ ВИЉУШКАРИ

prodazba

Дунав-СРД Ви нуди продажба на нови Jungheinrich виљушкари за секоја примена. Без разлика на која висина на подигнување или должина се работи, со над 600 видови на возила сигурно ќе најдете соодветен тип и решение што Вам Ви одговара и во целост ги задоволува Вашите потреби. За подетални информации во врска со продажба на Jungheinrich нови виљушкари обратете се на нашиот контакт.

ПРОДАЖБА НА ПОЛОВНИ ВИЉУШКАРИ

w0106010017000 obr

Дунав-СРД Ви ја нуди и опцијата на продажба на користени виљушкари. Нашите користени виљушкари се тестираат пред употреба. Доволно е да кажете што Ви е потребно а ние ќе го направиме останатото. Предност при купување на користени/половни виљушкари се:

Специјално ниски цени; Гаранција од производителот; Репарација на виљушкарот во сервисниот центар на Jungheirnich; Репарација по желба на корисникот; Ексклузивна употреба на оригинални резервни делови; Краток временски период на испорака;

 

partneri

0uw6r1l55r Software holiday http://softwareholiday.blogspot.com/