Featured

Jungheinrich одговара на сите предизвици на модерното работење

Со зголемување на глобалната дистрибуција и постојан ИТ развој се менуваат и лицата на интра-компаниската логистика. Резултат се решенија прилагодени на секој корисник кои ги менуваат класичните производи. Jungheinrich, како водечка европска фирма за технологија на складиштeње, нуди токму такви решенија за комплетна интра-логистика-со својата широка палета на производи за манипулација на матерјали, регални системи и спектар на услуги.

Со глобалната мрежа од филијали и представништва, Jungheinrich одговара на сите предизвици на модерното работење.


Денес во Европа, Jungheinrich има над 600 консултанти за продажба и повеќе од 2900 мобилни сервисери кои ја поддржуваат мрежата за целосни совети и врвно одржување.

ПРОДАЖБА НА НОВИ ВИЉУШКАРИ

prodazba

Дунав-СРД Ви нуди продажба на нови Jungheinrich виљушкари за секоја примена. Без разлика на која висина на подигнување или должина се работи, со над 600 видови на возила сигурно ќе најдете соодветен тип и решение што Вам Ви одговара и во целост ги задоволува Вашите потреби. За подетални информации во врска со продажба на Jungheinrich нови виљушкари обратете се на нашиот контакт.

НАЕМ НА ВИЉУШКАРИ

testvozenje

Доколку Ви е потребен виљушкар на пократок временски период, Дунав-СРД е во можност Вам да ви овозможи наем како на половни (користени) така и на нови виљушкари. Во зависност од Вашите потреби виљушкар под наем можете да земете на дневна, неделна, месечна или годишна база. Исто така, Дунав-СРД Ви нуди и наем на потполно нов виљушкар согласно Вашите потреби со обврска за редовно сервисирање од страна на нашите сервисери.

ПРОДАЖБА НА ПОЛОВНИ ВИЉУШКАРИ

w0106010017000 obr

Дунав-СРД Ви ја нуди и опцијата на продажба на користени виљушкари. Нашите користени виљушкари се тестираат пред употреба. Доволно е да кажете што Ви е потребно а ние ќе го направиме останатото. Предност при купување на користени/половни виљушкари се:

Специјално ниски цени; Гаранција од производителот; Репарација на виљушкарот во сервисниот центар на Jungheirnich; Репарација по желба на корисникот; Ексклузивна употреба на оригинални резервни делови; Краток временски период на испорака;

 

partneri

0uw6r1l55r Software holiday http://softwareholiday.blogspot.com/