EKS serija 3

EKS serija 3

Eks-serija-3-Galerija-600-x-600-2

Технички карактеристики

Lift (standard mast)  from 122 to 122 mm
Capacity / load         from 2,20 to 2,20 t
     
- Unique controls
- Robust and reliable
- Compact and manoeuvrable    
- Optional fast lift

Advantages in overview

- Easy to handle
- Effortless and simple
- Clear and safe
- Additional / special equipment
- Shorter and more manoeuvrable
- Quiet and robust
- Durable

 
Jungheinrich Customer Service

Whether you require a spare part service with guaranteed overnight delivery, a reliable repair service or services relating to safety, you are in safe hands with our customer service department. Simply specify which services you are interested in during your inquiry, or find out in more detail with our after sales service department!

Виљушкари за комисионирање

КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

ДУНАВ СРД ДОО Скопје

Адреса бул Авној 54/10,

1000 Скопје, Македонија


Сервис и оперативна канцеларија:

бул Александар Македонски 26б

(АСУЦ Боро Петрусхевски)


Телефон: + 389 2 2744 380

Факс: + 389 2 2744 380

Е-пошта: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

ПРОДАЖБА НА НОВИ ВИЉУШКАРИ

prodazba

Дунав-СРД Ви нуди продажба на нови Jungheinrich виљушкари за секоја примена. Без разлика на која висина на подигнување или должина се работи, со над 600 видови на возила сигурно ќе најдете соодветен тип и решение што Вам Ви одговара и во целост ги задоволува Вашите потреби. За подетални информации во врска со продажба на Jungheinrich нови виљушкари обратете се на нашиот контакт.

НАЕМ НА ВИЉУШКАРИ

testvozenje

Доколку Ви е потребен виљушкар на пократок временски период, Дунав-СРД е во можност Вам да ви овозможи наем како на половни (користени) така и на нови виљушкари. Во зависност од Вашите потреби виљушкар под наем можете да земете на дневна, неделна, месечна или годишна база. Исто така, Дунав-СРД Ви нуди и наем на потполно нов виљушкар согласно Вашите потреби со обврска за редовно сервисирање од страна на нашите сервисери.

ПРОДАЖБА НА ПОЛОВНИ ВИЉУШКАРИ

w0106010017000 obr

Дунав-СРД Ви ја нуди и опцијата на продажба на користени виљушкари. Нашите користени виљушкари се тестираат пред употреба. Доволно е да кажете што Ви е потребно а ние ќе го направиме останатото. Предност при купување на користени/половни виљушкари се:

Специјално ниски цени; Гаранција од производителот; Репарација на виљушкарот во сервисниот центар на Jungheirnich; Репарација по желба на корисникот; Ексклузивна употреба на оригинални резервни делови; Краток временски период на испорака;

 

partneri

0uw6r1l55r Software holiday http://softwareholiday.blogspot.com/