aaa

+250

Производи во долгорочен наем

+3000

Веќе задоволни корисници

+50000

Инсталирани палетни места

+1500

Сервисирани виљушкари

АСОРТИМАН

Со зголемување на глобалната дистрибуција и постојан ИТ развој се менуваат и лицата на интра-компаниската логистика. Резултат се решенија прилагодени на секој корисник кои ги менуваат класичните производи. Jungheinrich, како водечка европска фирма за технологија на складиштeње, нуди токму такви решенија за комплетна интра-логистика-со својата широка палета на производи за манипулација на матерјали, регални системи и спектар на услуги.

НАЈДОБАР ПАРТНЕР ЗА КОМПЛЕКСНИ ЛОГИСТИЧКИ СИСТЕМИ

ИЗНАЈМУВАЊЕ

Доколку Ви е потребен виљушкар на пократок временски период, Дунав-СРД е во можност Вам да ви овозможи наем како на половни (користени) така и на нови виљушкари. Во зависност од Вашите потреби виљушкар под наем можете да земете на дневна, неделна, месечна или годишна база.

БЕЗБЕДЕН И ЦЕЛОСЕН СЕРВИС

Ако сакате да се ослободите од товарот на грижата за сервисирање на вашиот виљушкар, можеме да ви понудиме пакет за безбедносна услуга и пакет за целосен сервис во кои ја преземаме целосната одговорност за исправноста и функционалноста на вашите виљушкари.