ПОЧЕТНА

phone-clipart-51 +389 2 2744 380

testvozenje bann

НАЕМ НА ВИЉУШКАРИ

testvozenje

Доколку Ви е потребен виљушкар на пократок временски период, Дунав-СРД е во можност Вам да ви овозможи наем како на половни (користени) така и на нови виљушкари. Во зависност од Вашите потреби виљушкар под наем можете да земете на дневна, неделна, месечна или годишна база. Исто така, Дунав-СРД Ви нуди и наем на потполно нов виљушкар согласно Вашите потреби со обврска за редовно сервисирање од страна на нашите сервисери.

partneri

ПРОДАЖБА НА РАФТОВИ

ПРОДАЖБА НА ГУМИ

СЕРВИС НА СИТЕ ВОЗИЛА

0uw6r1l55r Software holiday http://softwareholiday.blogspot.com/